Metallica – Enter Sandman

Myslím si, že představovat kapelu Metallica není třeba představovat, pro ty co slyší o této kapele poprvé doporučuji navštívit : www.metallica.com a tímto je vítám zpět na Zemi :-D

Vyhledem k tomu, že Metallica patří k nejlepším americkým kapelám, určitě se s jejich písničkou nesetkáváme naposledy, jenom doufám, že mi nepřijde výhružny dopis, protože páni z Metalliky nemají rádi sdílení jejich písniček na p2p sítích.

Docala přesně si pamatuji, když jsem videoklip k této písničce viděl poprvé – bylo to doma, s kamarádem Radkem Š. a zrovna jsme se chystali vyrazit na oslavu osmnáctých narozenin Heleny S., když ji ohlásil moderátor na MTV jako nejnovější videoklip od Metalliky, už je to nějaký ten pátek.

Tuhle písničku jsem vybral záměrně, nejenže patří mezi moje nejoblíbenější, ale taky bych na ní chtěl navázat v některém z následujících článků o mojí nejoblíbenější komiksové sérii (po Batmanovi, samozřejmě ;-) )
Takže den odchází, Sandman přichází….

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Category: Muzika
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>