Svatba Radek a Monika

Jak jsem již dříve oznámil, můj nejlepší kamarád Radek do toho praštil a po letech legalizoval svůj vztah s Monikou ;-)
Obřad i hostina se odehrávali v překrásném historickém městě Kutná Hora. Obřad byl v síni Vlašského dvora a vlastní oslava se poté odehrála v restauraci U Kata. Radek svůj osud bral s úsměvem na tváři a celý obřad proběhl, skoro, bez problémů. Sice se v průběhu obřadu staly dvě veselé příhody, ale ty nebudu zveřejňovat :-)

Hostina po obřadu byla opravdu královská a určitě si nikdo nemůže v nejmenším na nic stěžovat, všechno bylo naprosto úžasné! A navíc i obsluhující personál (hlavně Hanka ;-) ), byl naprosto fantastický a na špičkové úrovni.
Jsem rád, že jsem se mohl po dlouhé době zase vidět s Radkovou rodinou a rád jsem si s nimi popovídal.
Fotky, překrásné nevěsty a ženicha jsou k vidění zde: Radek a Monika – novomanželé.
Fotky se opravdu povedly, hlavně ty, kde jsou novomanželé :-) Plně se totiž s totožnuji s názorem nejmenovaného člena novomanželovi rodiny, co prohlásil: Fotky vypadají pěkně, protože ty dva na to prostě mají obličeje :-D

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>