Obchodování na burze online

Již dlouho sem si pohrával s myšlenkou, že zkusím štěstí na burze, ale nějak sem se na to necítil :-)

Čistě náhodou jsem na Facebooku narazil na odkaz  kde byla propagována firma Plus500.cz, nejdřív jsem nepodlehl, ale nakonec jsem si založil demo účet a zkusil si to nanečisto.

Dalším krokem, poté, co uplynulo několik dnů, bylo vyplnění informací o mě – adresa a telefonní číslo a dostal sem za to bonus ve výši 700Kč, což potěšilo :-D

Nejdříve jsem, v rámci demo účtu, používal pouze webovou aplikaci, postupně jsem zjistil, že stáhnout si jejich aplikaci je o hodně lepší a nabízí to (pochopitelně) větší komfort a celkově se s tím lépe pracuje. Hlavně možnost mít otevřených více oken potěší, i když já začátečník toho moc nevyužiji. Jako mladý a nezkušený beru jako dost velkou výhodu i rozhraní v češtině a nestane se mi, že bych udělal nějakou blbost, když bych něčemu nerozuměl a kliknul na to.

Obchodovat s darovanými penězi je skvělé, ale časem zjistíte, že to není ono a potřebujete, pro začátek, vložit vlastní peníze, aby bylo co násobit a při neopatrnosti i dělit ;-), jde to pomocí kreditní karty – vyzkoušeno a funguje bez problémů, převodem z účtu nebo pomocí moneybookers. Nabízejí i paypal, ale pro ČR asi ne, protože jsem to v menu nenašel :-(

A co je hlavní – neplatí se zádné poplatky, pouze malé marže za jednotlivé otevřené pozice, ale je to poměrně příjemně vykompenzováno různými bonusy za obchodování a vklady peněz na účet.

Takže, pokud máte chuť vyzkoušet si pocit, jaké to je obchodovat naburze, máte skvělou příležitost!

Plus500

Category: Ptákoviny
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.